-A +A

Healthy Urban Office Challenge van start

28/03/2017

Op zoek naar de meest inspirerende projecten op weg naar groene, gezonde en slimme kantoren in de regio Utrecht.

In de Healthy Urban Office Challenge Utrecht Region gaat de regio Utrecht op zoek naar de meest inspirerende projecten op weg naar groene, gezonde en slimme kantoren. Bent u bezig uw kantoor groener, gezonder en slimmer te maken? Doe mee en win een prijzenpakket ter waarde van 15.000 euro dat u helpt uw ambitie verder te realiseren!

Nieuwe wetgeving stelt dat vanaf 2023 alle kantoren verplicht zijn om minimaal energielabel C te hebben, met een doorkijk naar gemiddeld label A in 2030. Niets doen is dus geen optie meer. Het goede nieuws is dat innovatieve, duurzame oplossingen niet alleen de CO2-uitstoot verminderen, maar ook bijdragen aan de gezondheid en productiviteit van werknemers.

We zijn een groot deel van de dag op ons werk, waar onder meer binnenklimaat, daglicht, akoestiek, beschikbaarheid van gezonde voeding en drinkwater bijdragen aan ons welzijn. Een groen, gezond en inspirerend kantoorgebouw draagt bij aan creativiteit en welzijn van medewerkers en verhoogt werknemerstevredenheid. Een gezond kantoor zorgt ook voor 10 procent hogere productiviteit en kan daarmee bijdragen aan een efficiëntere organisatie.

Meld uw initiatief nu aan!
Gezonde en groene gebouwen zijn goed voor mensen, organisaties, de economie en de maatschappij. Als regio maken we ons hier sterk voor. Gemeente Utrecht, gemeente Amersfoort, provincie Utrecht, Economic Board Utrecht en Stichting De Nieuwe Draai dagen daarom kantooreigenaren, projectontwikkelaars, beleggers en organisaties in de regio Utrecht hun projecten voor groene, gezonde en slimme kantoren aan te melden voor de Healthy Urban Office Challenge. Aanmelden is simpel!

Word hét voorbeeld van 2017
De eerste concrete stappen naar een gezonder, groener of slimmer gebouw zijn al gezet en u bent bezig om uw ambities naar een hoger niveau te tillen. De challenge biedt u de kans om hét voorbeeld van 2017 te worden voor de regio en daarmee andere kantooreigenaren en –gebruikers te inspireren. Bovendien ontvangt de winnaar een prijzenpakket ter waarde van 15.000 euro, met daarin allerlei producten en diensten die u helpen om uw ambities verder te realiseren. Denk hierbij aan oplossingen voor groen en gezond, adviestrajecten en toepassingen rondom energieneutraliteit en een beter binnenklimaat.

Meer informatie en aanmelden via www.economicboardutrecht.nl/huoc. De deadline voor aanmelden is 14 april 2017. De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op 24 mei.